Οι Εγκαταστάσεις Μας

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ
Στο ελαιοτριβείο μας, χρησιμοποιούνται υπερσύγχρονα μηχανήματα, τα οποία σε συνδυασμό με την άμεση επεξεργασία του ελαιοκάρπου και την χαμηλή θερμοκρασία έκθλιψης του (23-25 °C ψυχρής έκθλιψης), παράγουν εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Στις αποθήκες μας ταξινομούμε ανάλογα με το είδος και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τα μόλις παραγόμενα προϊόντα μας, σε συνθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας και τα φυλάσσουμε πριν την αξιοποίησή τους.
ΕΛΕΓΧΟΣ, ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Στο ειδικά διαμορφωμένο χημείο της εταιρείας μας, ελέγχουμε και εγγυόμαστε για την ποιότητα των προϊόντων μας, μέσα από ολοκληρωμένους ελέγχους. Εμφιαλώνουμε και συσκευάζουμε τα προϊόντα μας σύμφωνα πάντα με τα πιστοποιημένα πρότυπα ασφαλείας (ISO22000:2018), διατηρώντας την υψηλή ποιότητα και τα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά αναλλοίωτα, έως τη στιγμή που φτάνουν τραπέζι σας.
ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
Συνεχίζοντας την παράδοση των παππούδων μας, καλλιεργούμε τα ιδιόκτητα κτήματα της οικογένειας μας, δημιουργώντας τη σειρά special edition, προϊόντων που προέρχονται αποκλειστικά από δικούς μας ελαιώνες.