Η οικογένειά μας
21995
page-template-default,page,page-id-21995,stockholm-core-2.3.3,select-child-theme-ver-1.1.1,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Ελαιοτριβείο ΚΑΝΑΚΗΣ

Το ελαιοτριβείο της εταιρίας Κανάκη ιδρύθηκε το 1999 στο νοτιοδυτικό μέρος της Ελλάδας εκεί όπου στους αρχαίους χρόνους ήταν το βασίλειο του Βασιλιά Νέστωρα. Ξεκινήσαμε αυτήν την επιχείρηση με γνώμονα την αξιοπιστία και τον σεβασμό προς τον καταναλωτή. Από τότε η μεγάλη αύξηση της παραγωγής βρίσκει την εταιρία μας να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις που εξάγουν Ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο. Όσο αναφορά τα προϊόντα μας, διατηρούμε απόλυτο και αυστηρό  έλεγχο ποιότητας και τυποποίησης.

Το λάδι ΚΑΝΑΚΗΣ προέρχεται απο την καλύτερη ποικιλία ελαιών, ονόματι Κορωνέικη, παράγεται σε χαμηλή θερμοκρασία έκθλιψης (28 °C). Το ελαιοτριβείο μας χρησιμοποιεί μηχανήματα τελευταίας τεχνολογία που σε με την άμεση επεξεργασία από την συγκομιδή της ελιάς ελαχιστοποιεί την οξείδωση του τελικού προϊόντος.

Η γεωγραφική θέση και οι κλιματικές συνθήκες της περιοχής της Μεσσηνίας , τα εφαρμοσμένα συστήματα ασφάλεια και ποιότητας (ISO 22000) όπως επίσης και η εμπειρία μας, καθιστούν και εγγυώνται την καλύτερη δυνατή ποιότητα του παραγώμενου προϊόντος. Συνεπώς η γεύση , το άρωμα και τα φυσικά συστατικά των λαδιών μας διατηρούνται αναλλοίωτα.

Βραβεία

Η εταιρία μας έχει κερδίσει αρκετά βραβεία. Κάντε κλικ στα λογότυπά τους για να τα δείτε.

Πιστοποιήσεις

Η εταιρία μας έχει αρκετές πιστοποιήσεις . Κάντε κλικ στα λογότυπά τους για να τις δείτε.

    Sorry, no posts matched your criteria.